Asiakkaat - Hotellit

Restatop on toimittanut sisustuskokonaisuuksia lukuisille asiakkailleen jo 30 vuoden ajan. Projektinhallinta, tuotetuntemus, aikataulutus ja asiakkaan budjetin kunnioitus ovat meille toimintamme edellytys. Tule tutustumaan onnistuneisiin sisustuksiimme ja hakemaan ideoita omiin projekteihisi!

Crowne Plaza Helsinki – Hesperia

Uudistettu hotelli Crowne Plaza avasi ovensa lokakuussa 2020. Restatopilla oli ilo toimittaa kohteeseen kaikki valaisimet.

Lue lisää

Scandic Pasila

Hotelli Scandic Pasila sijaitsee Keskuspuiston laidalla lähellä Pasilan monipuolisia palveluita ja tapahtumakeskuksia Helsingissä.

Lue lisää

Original Sokos Hotel Kupittaa

Turun Kupittaa sai oman hotellin, kun Original Sokos Hotel Kupittaa avasi ovensa 1.7.2020. Kupittaan alue kehittyy Turussa kovaa vauhtia ja Kupittaan hotelli onkin mainio lisä kaupungin palveluihin.

Lue lisää

Scandic Eden Nokia

Nokialla sijaitseva suosittu Scandic Eden -kylpylähotelli avautui asiakkailleen maaliskuussa 2020 suuren uudistuksen jälkeen.

Lue lisää

Solo Sokos Hotel Seurahuone

Meillä oli kunnia olla mukana uudistamassa perinteikästä Solo Sokos Hotel Turun Seurahuonetta, joka avautui asiakkaille jälleen vuoden alussa Turun sydämeen. Alkujaan vuonna 1928 avattu hotelli on kokenut täydellisen muodonmuutoksen. Kaikki tilat on uusittu modernilla otteella unohtamatta kuitenkaan 1920-luvun henkeä ja värimaailmaa. Hotellin sisustussuunnitelma on sisustusarkkitehtitoimisto Puroplanin käsialaa.

Lue lisää

Scandic Tampere City

Restatop ja RT-Interiors toteuttivat uudistuneen Scandic Tampere Cityn julkitilat. Tutustu kohteeseen ja kuviin alta.

Lue lisää

Holiday Inn Helsinki West – Ruoholahti

Holiday Inn Helsinki West – Ruoholahti uudisti ilmettään keväällä 2018.

Lue lisää

Hilton Helsinki Strand

Restatop toimitti Hotelli Helsinki Strandiin upeat LZF:n puuviiluvalaisimet.

Lue lisää

Ravintola Más, Scandic Simonkenttä

Scandic Simonkentän yhteydessä toimivan Más-ravintolan sisustus hurmaa runsaalla värimaailmalla ja kauniilla valaisimilla.

Lue lisää

Yhteensä 23 (3 sivua)